دربارۀ مدارس رکاد

مهم‌ترین مسئله‌ای که مؤسسه آموزشی و شتابدهی رکاد به آن می‌پردازد و در راستای آن تلاش می‌کند، فراهم‌سازی بستری برای رشد و پرورش نوجوانان ارزش‌آفرین است. رکاد می‌کوشد با تـمـرکز بر مخاطب نوجوان به استـعـدادیـابی، رشـد و تربـیت نـیـروی انـسانی مولد در اکوسیستم استارتاپی و صنایع خلاق و دانش‌بنیان بپردازد. به این منظور، ایده‌های متنوعی را مبتنی بر مبانی فکری، تربیتی و علمی مشخص در قالب برنامه‌های مختلف طرح نموده است.

استارتاپ (startup) در فارسی، شرکت نوپا یا کسب‌و‌کار نوپا ترجمه می‌شود و اصطلاحاً کسب‌وکاری است با هدف ارائۀ یک محصول یا خدمت جدید که عموماً حول محور تکنولوژی شکل گرفته و پتانسیل رشد بالایی دارد. باید دانست که با از بین رفتن مشاغل سنتی، آینده کسب‌وکارها متعلق به استارتاپ‌هاست.

استارتاپ چیست و
چرا استارتاپ؟

نوجوانان در رکاد چه چیزی
به دست می‌آورند؟

در رکاد به نوجوانان کمک می‌شود تا آینده روشنی برای خود طراحی کنند؛ سریعتر در مسیر رشد و موفقیت قرار بگیرند؛ در دوران نوجوانی وارد اکوسیستم استارتاپی شوند و ارتباطات خود را تقویت کنند و سریعتر به استقلال مالی و تصمیم‌گیری برسند. همچنین تلاش می‌شود تا فرصت تجربه کردن و شکست خوردن را برای نوجوانان مهیا کرده و آنها را برحسب استعدادها و توانمندی‌هایشان در مسیر کارآفرینی، فریلنسری یا کارمندی هدایت کنند.

در رکاد صرفاً به دانش‌آموزان مهارت فنی آموزش داده نمی‌شود، بلکه آنان در مسیر شغلی متناسب با علایق، استعدادها و توانایی‌هایش برای رسیدن به عناوین شغلی مشخص قرار می‌گیرند و فرصت یادگیری مهارت‌های نرم همچون خودشناسی، تفکر انتقادی و کار تیمی را در قالب رویداد و بوت‌کمپ به دست می‌آورند. همچنین دانش‌آموزان در مسیر توسعه فردی با ابزار کوچینگ و تجربه‌نگاری به صورت مستمر همراهی می‌شوند. آنها به عنوان یک تیم در جهت حل مسائل و پیشرفت در یادگیری همکاری می‌کنند و در قالب یک گروه یا جامعه به یادگیری عمیق مطالب می‌پردازند. همچنین در رکاد دانش‌آموزان برای یادگیری و تثبیت مفاهیم و مهارت‌ها به صورت تیمی یا فردی بر روی پروژه‌های واقعی کار می‌کنند و در طول فرآیند پروژه با مسائل و چالش‌های واقعی روبه‌رو می‌شوند. آنها با تمرکز بر مسائل و چالش‌های واقعی و در فرایند حل مسئله، مفاهیم و مهارت‌های مورد نیاز را یاد می‌گیرند.

تفاوت رکاد با سایر مدارس
و آکادمی‌ها چیست؟

رکاد تا به امروز

مؤسسه رکاد از سال ۱۳۹۵ تاکنون ۲۶ رویداد استارتاپ ویکند با شرکت بیش از ۲ هزار نوجوان برگزار کرده است. همچنین، علاوه بر برگزاری رویداد و همایش، دوره‌های آموزشی و مهارتی مختلفی در حوزه‌های برنامه‌نویسی، طراحی گرافیک، طراحی سایت، تولید محتوای ویدئویی، دیجیتال مارکتینگ و … طراحی و اجرا نموده است.
مؤسسه رکاد در سال ۱۳۹۸ اقدام به تأسیس اولین هنرستان استارتاپی ایران در مشهد نموده است که امروز با گذشت چهار سال از شروع فعالیت، این مدرسه توانسته است نرخ اشتغال بیش از ۶۰ درصدی را در میان دانش‌آموختگان خود به ثبت برساند. همچنین از مهر ماه ۱۴۰۱ دبیرستان دخترانه رکاد نیز در مشهد راه‌اندازی گردید که هم‌اکنون در حال فعالیت است.

۲۰۰۰+

نوجوان رکادی در سراسر کشور

۳۰+

دوره و کارگاه مهارت آموزی

۲
دوره کالج تابستانه
۲
دوره فرهنگستان نوآوری و کارآفرینی
۲

هنرستان پسرانه | دبیرستان دخترانه

٪۶۴
نرخ اشتغال پایه دوازدهم / سال ۱۴۰۱
۱۵۰+
دانش‌آموزش دختر و پسر
۳۰+

رویداد و همایش کارآفرینانه

۴
رویداد ملی
۵
شهر میزبان
۲۶
استارتاپ ویکند

برخی از سایر سوابق و افتخارات مؤسسه رکاد در ذیل آمده است:

برگزاری لیگ ملی کسب وکار نوجوانان ایران در بهمن ۹۸ با حمایت اتاق بازرگانی ایران
برگزاری لیگ کسب‌وکار دانش‌آموزان خراسان رضوی در آذر ۹۷ در اتاق بازرگانی استان
طراحی و برگزاری دو دوره فرهنگستان نوآوری و کارآفرینی نوجوانان در اتاق بازرگانی استان
برگزاری رویداد "مشاهیر استارتاپی ایران" در اردیبهشت ۹۷
انتخاب رکاد به عنوان سفیر کارآفرینی توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان
کسب عنوان غرفه برتر در موضوع بازدید نمایشگاهی در نمایشگاه الکامپ ۹۷
تقدیر شده در هفته جهانی کارآفرینی (آبان ۹۷) از جانب استانداری خراسان رضوی
راه‌اندازی استودیو نوآوری دیجیتال چکاد در سال ۱۳۹۹

درباره بنیانگذار رکاد

حامد آرون
مدیرعامل موسسه آموزشی و شتابدهی رکاد